Zatvori
(0) proizvod(a)
Nemate nijednu stavku u košarici.
Filteri
Jezik

Microsoft

Prikaži kao Rešetka Lista
Redoslijed po
Broj stranica Broj stavaka po stranici

Microsoft 365 Apps for business

18,97 KM
cijena bez PDV-a
Najbolje za tvrtke kojima su potrebne aplikacije sustava Office na više uređaja i pohrana datoteka u oblaku. Poslovna e-pošta i Microsoft Teams nisu obuhvaćeni.

Microsoft 365 Business Basic

13,76 KM
cijena bez PDV-a
Za poduzeća kojima treba poslovna e-pošta kao i drugi poslovni servisi. Ostvarite najbolje radne rezultate uz uvijek ažurne alate i servise za suradnju sustava Office.

Microsoft Teams Essentials

9,27 KM
cijena bez PDV-a
Teams Essentials je pristupačno i profesionalno rješenje za sastanke osmišljeno kako bi pomoglo malim tvrtkama da komuniciraju i surađuju na jednostavan, siguran i pouzdan način.

Microsoft 365 Business Standard

28,55 KM
cijena bez PDV-a
Obavljajte posao štiteći i povećavajući produktivnost uz Microsoft 365. Surađujte u stvarnom vremenu uz profesionalnu e-poštu, internetski prostor za pohranu i alate za timski rad, koji su uvijek ažurni i omogućuju zaštitu podataka.

OFFICE 365 E1

22,82 KM
cijena bez PDV-a
Za poduzeća kojima su potrebni poslovni servisi kao što su e-pošta, prostor za pohranu i zajedničko korištenje datoteka, Office za web, sastanci i izravne poruke i drugo. Aplikacije sustava Office nisu obuhvaćene

OFFICE 365 E3

52,48 KM
cijena bez PDV-a
Sve značajke obuhvaćene aplikacijama okruženja Microsoft 365 Apps za velike tvrtke i sustava Office 365 E1 uz sigurnost i usklađivanje

Microsoft

Proizvođač