Zatvori
(0) proizvod(a)
Nemate nijednu stavku u košarici.
Sve kategorije
  Filteri
  Jezik

  Microsoft

  Prikaži kao Rešetka Lista
  Redoslijed po
  Broj stranica Broj stavaka po stranici

  OFFICE 365 Business

  14,96 KM
  Radite najbolje što možete uz u potpunosti instalirane aplikacije sustava Office na svim uređajima te internetski prostor za pohranu i zajedničko korištenje datoteka. Uz Office 365 Business poznati alati kao što su Word, Excel, PowerPoint i Outlook dostupni su gdje god i kad god ih trebate.

  OFFICE 365 Business Essentials

  8,97 KM
  Za poduzeća kojima treba poslovna e-pošta kao i drugi poslovni servisi. Ostvarite najbolje radne rezultate uz uvijek ažurne alate i servise za suradnju sustava Office.

  OFFICE 365 Business Premium

  22,48 KM
  Za poduzeća kojima treba poslovna e-pošta, aplikacije sustava Office kao i drugi poslovni servisi. Povećajte svoj utjecaj i proširite svoj doseg pomoću sustava Office utemeljenog na oblaku i njegovih nezaobilaznih alata za suvremeno poslovanje. Uvijek koristite najnovije verzije poznatih aplikacija sustava Office ma koji uređaj koristili – PC/Mac, tablet ili mobitel.

  OFFICE 365 Enterprise E1

  14,53 KM
  Za poduzeća kojima su potrebni poslovni servisi – e-pošta, prostor za pohranu i zajedničko korištenje datoteka, Office Online, sastanci i izravne poruke i drugo. Ne obuhvaća aplikacije sustava Office.

  OFFICE 365 Enterprise E3

  35,98 KM
  Unaprijedite poslovanje pomoću najnovijeg posve instaliranog sustava Office i integriranih servisa za suradnju s naprednim značajkama usklađenosti i potpunu snagu informatičkih resursa. Sve značajke tarifa Office 365 ProPlus i Office 365 Enterprise E1 uz alate za sigurnost i usklađenost, kao što su čuvanje u svrhe zadovoljavanja propisa, sprječavanje gubitka podataka i drugi.

  OFFICE 365 Proplus

  21,54 KM
  Uključene aplikacije sustava Office i pohrana datoteka u oblaku te zajedničko korištenje. Poslovna e-pošta nije uključena.

  Microsoft

  Proizvođač