Zatvori
(0) proizvod(a)
Nemate nijednu stavku u košarici.
Filteri
Jezik

Microsoft

Prikaži kao Rešetka Lista
Redoslijed po
Broj stranica Broj stavaka po stranici

OFFICE 365 Business

14,96 KM
cijena bez PDV-a
Radite najbolje što možete uz u potpunosti instalirane aplikacije sustava Office na svim uređajima te internetski prostor za pohranu i zajedničko korištenje datoteka. Uz Office 365 Business poznati alati kao što su Word, Excel, PowerPoint i Outlook dostupni su gdje god i kad god ih trebate.

OFFICE 365 Business Essentials

8,97 KM
cijena bez PDV-a
Za poduzeća kojima treba poslovna e-pošta kao i drugi poslovni servisi. Ostvarite najbolje radne rezultate uz uvijek ažurne alate i servise za suradnju sustava Office.

OFFICE 365 Business Premium

22,48 KM
cijena bez PDV-a
Za poduzeća kojima treba poslovna e-pošta, aplikacije sustava Office kao i drugi poslovni servisi. Povećajte svoj utjecaj i proširite svoj doseg pomoću sustava Office utemeljenog na oblaku i njegovih nezaobilaznih alata za suvremeno poslovanje. Uvijek koristite najnovije verzije poznatih aplikacija sustava Office ma koji uređaj koristili – PC/Mac, tablet ili mobitel.

OFFICE 365 Enterprise E1

14,53 KM
cijena bez PDV-a
Za poduzeća kojima su potrebni poslovni servisi – e-pošta, prostor za pohranu i zajedničko korištenje datoteka, Office Online, sastanci i izravne poruke i drugo. Ne obuhvaća aplikacije sustava Office.

OFFICE 365 Enterprise E3

35,98 KM
cijena bez PDV-a
Unaprijedite poslovanje pomoću najnovijeg posve instaliranog sustava Office i integriranih servisa za suradnju s naprednim značajkama usklađenosti i potpunu snagu informatičkih resursa. Sve značajke tarifa Office 365 ProPlus i Office 365 Enterprise E1 uz alate za sigurnost i usklađenost, kao što su čuvanje u svrhe zadovoljavanja propisa, sprječavanje gubitka podataka i drugi.

OFFICE 365 Proplus

21,54 KM
cijena bez PDV-a
Uključene aplikacije sustava Office i pohrana datoteka u oblaku te zajedničko korištenje. Poslovna e-pošta nije uključena.

Microsoft

Proizvođač