Zatvori
(0) proizvod(a)
Nemate nijednu stavku u košarici.
Sve kategorije
  Filteri
  Jezik

  Velika poduzeća

  Office 365 Enterprise paket je dizajniran za velike tvrtke koje imaju više od 300 zaposlenih. Nove mogućnosti sustava Office 365 u kombinaciji s tek objavljenim aplikacijama sustava Office 2016 vašoj će tvrtki omogućiti pristup dosad najsveobuhvatnijim i najsigurnijim alatima za povećavanje produktivnosti i komunikaciju u oblaku u sustavu Office 365.

  Prikaži kao Rešetka Lista
  Redoslijed po
  Broj stranica Broj stavaka po stranici

  OFFICE 365 Enterprise E1

  14,53 KM
  cijena bez PDV-a
  Za poduzeća kojima su potrebni poslovni servisi – e-pošta, prostor za pohranu i zajedničko korištenje datoteka, Office Online, sastanci i izravne poruke i drugo. Ne obuhvaća aplikacije sustava Office.

  OFFICE 365 Proplus

  21,54 KM
  cijena bez PDV-a
  Uključene aplikacije sustava Office i pohrana datoteka u oblaku te zajedničko korištenje. Poslovna e-pošta nije uključena.

  OFFICE 365 Enterprise E3

  35,98 KM
  cijena bez PDV-a
  Unaprijedite poslovanje pomoću najnovijeg posve instaliranog sustava Office i integriranih servisa za suradnju s naprednim značajkama usklađenosti i potpunu snagu informatičkih resursa. Sve značajke tarifa Office 365 ProPlus i Office 365 Enterprise E1 uz alate za sigurnost i usklađenost, kao što su čuvanje u svrhe zadovoljavanja propisa, sprječavanje gubitka podataka i drugi.

  OFFICE 365 Enterprise K1

  7,44 KM
  cijena bez PDV-a

  Velika poduzeća

  Proizvođač