Filteri
Jezik

Mala i srednja poduzeća

Business paket

Microsoft Office 365 Business paket je dizajniran za male i srednje tvrtke koje imaju do 300 zaposlenih.

Jednostavnije vodite poslovanje uz pomoć sustava Microsoft Office 365. Nabavite sve što vam treba za rad bilo kada i bilo gdje.

Prikaži kao Rešetka Lista
Redoslijed po
Broj stranica Broj stavaka po stranici

Microsoft 365 Business Basic

8,97 KM
cijena bez PDV-a
Za poduzeća kojima treba poslovna e-pošta kao i drugi poslovni servisi. Ostvarite najbolje radne rezultate uz uvijek ažurne alate i servise za suradnju sustava Office.

Microsoft 365 Apps for business

14,96 KM
cijena bez PDV-a
Najbolje za tvrtke kojima su potrebne aplikacije sustava Office na više uređaja i pohrana datoteka u oblaku. Poslovna e-pošta i Microsoft Teams nisu obuhvaćeni.

Microsoft 365 Business Standard

22,48 KM
cijena bez PDV-a
Obavljajte posao štiteći i povećavajući produktivnost uz Microsoft 365. Surađujte u stvarnom vremenu uz profesionalnu e-poštu, internetski prostor za pohranu i alate za timski rad, koji su uvijek ažurni i omogućuju zaštitu podataka.

Microsoft 365 Business Premium

35,90 KM
cijena bez PDV-a
Nabavite sveobuhvatnu sigurnost integriranu s okruženjem Microsoft 365 Microsoft 365 Business Premium povezuje najbolje aplikacije sustava Office u klasi i vrhunske servise u oblaku sa sveobuhvatnom sigurnošću koja štiti vašu tvrtku od naprednih računalnih napada. Obuhvaćene aplikacije i servisi Outlook, OneDrive, Word, Excel, PowerPoint, SharePoint, Microsoft Teams, Exchange, Publisher (samo za PC), Access (samo za PC), Intune, Defender, Azure Information Protection, Uvjetni pristup i Virtualna radna površina sustava Windows

Mala i srednja poduzeća

Proizvođač